Răsfăț All-Inclusive la Malul Mării: Hotel Neko***, Saturn cu Plajă Privată

Plaja privată a Hotelului Neko din Saturn este o noutate atractivă în sezonul 2024, oferind un loc exclusivist pentru relaxare și divertisment. Accesul la această plajă este gratuit pentru toți clienții care au achiziționat pachete all inclusive, garantând astfel o experiență deosebită.

 

vezi mai mult >>

Hotel Neko

Construit pe faleză, în partea centrală a stațiunii Saturn, la 20 de metri de plajă și aproximativ 2 km de gară, hotelul oferă cazare în 327 de camere duble 3*, dotate cu aer condiționat, baie privată, LED TV, minibar și balcon.

Hotel Neko, cazare cu All Inclusive în Saturn

Pachetul ALL INCLUSIVE conține: cazare, servicii de masă complete, bauturi alcoolice și nonalcoolice pe tot parcursul zilei, divertisment pentru adulti, parcare gratuită (în limita locurilor disponibile), internet wi-fi si acces GRATUIT la plaja privata a hotelului(in limita disponibilitatii)

La Hotel Neko ai tot confortul!

Te cazezi chiar pe plajă la Hotel Neko, în Saturn, și beneficiezi de  o varietate de servicii care vă vor face experiența pe litoral mai plăcută și relaxantă!

Receptie 24h

Vedere la mare

TV prin cablu

Bar

Restaurant

Aer Conditionat

Parcare gratuita*

(In limita locurilor disponibile)

Receptie 24h

Vedere laterala la plaja si mare

Televiziune prin cablu

Bar

Restaurant

Terasa de vara

Aer Conditionat

Parcare gratuita

(In limita locurilor disponibile)

Specificații

Ora check-in: 18:00 – Ora check-out: 12:00

Tariful pentru copiii mai mari de 12 ani include patul suplimentar.

Conform H.C.L Mangalia 283/23.12.2020, la check in se va percepe taxa specială de stațiune în valoare de 5 lei/persoană/noapte de cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului. Taxa de stațiune se aplică pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Pentru nunți, petreceri, botezuri puteți să ne contactați la adresa [email protected]

Nu este permisă cazarea cu animale de companie.